Awareness-træning

Hvordan træner I jeres medarbejdere i IT-sikkerhed og Persondataforordningen?

CyberPilot awareness-træning er e-læringskurser indenfor IT-sikkerhed og Persondataforordningen

0
Bruger
0 +
Aktive virksomheder
0 +
Tilgængelige kurser

Hvorfor er awareness-træning vigtigt?

foldanimation

Hvordan fungerer awareness-træningen?

Step-by-step

CyberPilots awareness-træningsplatform og kurser

CyberPilot tilbyder awareness-træning igennem vores e-læringsplatform, hvor vi tilbyder kurser i en lang række emner fra phishing til persondata. Med platformen får du:

macbook

Hvad siger vores kunder?

“Jeg er meget glad for hele konceptet med nogle små øvelser, som skal øge medarbejdernes bevidsthed om sikkerhed. Det er ikke noget stort og besværligt, som man skal i gang med, men man kan dosere det lidt efter lidt, så det ikke går i glemmebogen igen.”

Jørn
Aarhus Business College

“CyberPilots præstationer er hurtige gennemgange af forskellige IT-sikkerhedstemaer, som mange af vores lærere og sekretærer har værer glade for. Nogle lærer noget nyt, nogle får opfrisket noget – og alle kan gøre det i eget tempo og på et vilkårligt tidspunkt. Da GDPR kræver et IT-sikkerhedskursus for alle medarbejderne, så har dette været en stor hjælp. Og specielt da jeg kunne få en ordning, som passede helt ind i min sikkerhedsstrategi for de ansatte. Jeg kunne gennemse hele kursuskataloget og kunne selv udrulle de kurser, som jeg syntes, var relevante. Meget fleksibilitet – godt til så omfattende et område”

Bente
Favrskov Gymnasium

“Vi oplever, at bruger idag deler mange flere informationer om hvordan de har afsløret og afvist phishingmails, med henvisning til de “huskelister” som præsenteres i lektionerne. Lektionerne lever 100% op til det vi forventer af træningen.”

Jakob
Dansk Mode & Textil

e-bog-forside

Vil du have en gratis e-bog?

Vores vision er at alle virksomheder skal have adgang til bedre IT-sikkerhed. 

Vi har udarbejdet en komplet og praktisk guide til hvordan I kan træne jeres medarbejdere i IT-sikkerhed og Persondataforordningen.

Guiden giver adgang til en række værdifulde skabeloner og værktøjer, så I selv kan komme igang med at træne jeres medarbejdere.