Introduktion til at lave egne kurser

Intro

I har mulighed for at bruge jeres CyberPilot platform til at udgive jeres eget indhold / egne kurser. Denne mulighed er en tilføjelse til jeres eksisterende abonnement. Kontakt CyberPilot, hvis det ikke allerede er en del af jeres abonnement. I kan således bruge platformen som jeres eget LMS. Det har uden tvivl sine klare fordele, men det er vigtigt at I også er opmærksom på begrænsninger og udfordringer i processen.

Om platform og udgivelse af kursus

For en god ordens skyld skal det påpeges at CyberPilot ikke kan bistå med udviklingen af jeres indhold. Vi kan i særlige tilfælde hjælpe jer med selve opsætningen af kurset på platformen, men indholdet vil under alle omstændigheder blive udgivet i det format, du uploader på platformen eller fremsender til os. Det skal desuden påpeges at den del af platformen, hvor man kan udgiver kurser indeholder mange funktionaliteter og muligheder, som vi ikke kan yde support på. Dvs. at du ikke kan regne med, at vi kan løse de tekniske problemer, du måtte løbe ind i ift. netop dit materiale, hvis du afviger fra de formater, funktioner og muligheder, som er dokumenteret her på CyberPedia. Med andre ord; hvis du ikke følger guidens indstillingsopsætning, kan vi ikke garantere, at dit kursus vil virke efter hensigten. En god hovedregel er, at jo simplere kursus, jo lettere er det at lykkes med opgaven. Så start med et lille simpelt kursus og udvid derfra.

Test af kursus

Vi anbefaler altid, at du først afprøver dit nye kursus på udvalgte kollegaer og tjekker om alt fra afspilning, gennemførelse og rapportering virker som forventet, inden du udsender noget i stor skala.

Hvad kræver det af dig?

Det kræver en almindelig portion teknisk snilde at bruge denne del af platformen, men støtter du dig til guiden er den tekniske del af opsætningen fuldt ud mulig at lykkes med. En helt anden størrelse er det at kaste sig ud i udviklingen af jeres eget materiale. Vores egen erfaring er, at det tager lang tid og mange iterationer før et kursus bliver rigtig godt og i overensstemmelse med forventningerne. Det drejer sig både om, at det tager lang tid at lave fx en god video, et gennemarbejdet dokument eller powerpoint, samt en quiz, der giver god mening osv. Der ligger meget skjult forarbejde bag et flot og gennemarbejdet kursus, og det er værd at overveje dette, inden man kaster sig ud på dybt vand.

Læs mere om, hvad et kursus indeholder af overvejelser, og hvad et kursus er på vores platform HER


Har du spørgsmål?
Kontakt os på: info@cyberpilot.dk

Gå til Awareness-træning