Sletning og suspendering af brugere

På platformen har du mulighed for at slette eller suspendere brugere.

Sletning: anbefales hvis en bruger ikke længere er ansat i organisationen.

Suspendering: anbefales hvis en bruger fx skal på barsel, sygemeldes, på orlov mv. Mens brugeren er suspenderet modtager personen ikke e-mails fra platformen og bliver ikke tilmeldt nye kurser. Eksisterende data bibeholdes.

1. Vælg menuen Brugere på admin-forsiden.

2. Sletning og suspendering af kursister:

  • For at slette (a) brugere, skal du trykke på papirkurven under handlinger og derefter godkende sletningen. For at slette brugeren helt skal papirkurven også tømmes.
  • For at suspendere (b) brugere skal du trykke på den grønne bar under aktiv. Her suspenderer du den pågældende bruger og kan samme sted aktivere brugeren igen.

slet-suspendér bruger

 

Har du spørgsmål?
Kontakt os på: info@cyberpilot.dk

Gå til Awareness-træning