CyberPilot Community

CyberPilot Community

- et netværk, hvor der er fokus på jer, som arbejder med It-sikkerhed og GDPR, og som ønsker at dele viden og skabe værdi for hinanden.

CyberPilot_Community
RHV_profile

Rasmus Hangaard Vinge

• 16. MARTS 2020 • LÆSTID 2 MIN.

Mange af vores kunder ligner hinanden. Det er som oftest organisationer, som befinder sig i kategorien ”mellemstore organisationer” – og primært danske organisationer. Vi oplever derfor igen og igen, at de problemstillinger, som vores kunder står overfor ift. it-sikkerhed og GDPR-compliance ligner hinanden rigtig meget. Det har fået os til at tænke: ”hvordan kan vores kunder dele deres viden med hinanden (hvis de ønsker det) og derigennem skabe værdi for hinanden – uden at det skal være besværligt, omkostningsfuldt eller tage for meget tid?”.  

Vi tror på, at noget af det mest værdifulde, der findes, er personer, som deler deres viden og erfaring med andre. Så det vil vi gerne forsøge at facilitere igennem et ”online netværk/community”. Og efter de første snakke/stikprøver, hvor vi har præsenteret denne ide, er vi blot blevet bekræftet i at det potentielt kunne være et værdiskabende tiltag. 

Det skal som sagt være:

Helt konkret er tanken at: 

Derfor vil vi indenfor den nærmeste fremtid gå live med version 1.0 af vores CyberPilot-community. Det kommer til at være en ren ”prøve-ballon”, hvor vi tester om ideen også virker i praksis. Vi har allerede fundet de første kunder, som ønsker at deltage. Hvis du gerne vil deltage i denne omgang, så skriv en mail til mig på rhv@cyberpilot.dk. 

Med venlig hilsen  

Rasmus Vinge – Direktør CyberPilot 

Vil du holdes opdateret på IT-sikkerhed?

Tags: No tags

Comments are closed.