EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er en moderne uddannelsesinstitution med bland andet erhvervsuddannelser, AMU og et teknisk gymnasium. En kompleks organisation med over 150 medarbejdere, der behandler personfølsomt data. EUC Lillebælt har derfor behov for effektiv IT-sikkerhed. Det er en prioritet, at alle medarbejdere skal være opdateret og klædt på med viden og kompetencer til at arbejde sikkert og hensigtsmæssigt i en travl hverdag. 

Cyberpilot service: Awareness-træning

Lars Juul
IT-chef
EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er som uddannelsesinstitution afhængig af, at IT-sikkerheden er i orden. Blandt andet har vi meget personfølsomt data om eleverne, og derfor er det vigtigt, at lærerne ved, hvordan de beskytter sig mod digitale forbrydere. Vi kontaktede CyberPilot, da vi havde et behov for en grundig, men fleksibel efteruddannelse af medarbejderne. Målet var at sikre, at alle har de grundlæggende kompetencer til at agere fornuftigt i den digitale verden.

EUC Lillebælt er en organisation i fuld fart og Lars udtrykte et ønske om, at medarbejderne kunne følge et awareness-træning forløb i deres eget tempo. Efter et startforløb på fire lektioner modtager medarbejderne hver måned en ny lektion. En lektion tager omkring 5-7 minutter og kan gennemføres individuelt. Når tiden er dertil.

Rasmus Hangaard Vinge
CEO
CyberPilot

Lars Juul
IT-chef
EUC Lillebælt

Forleden overhørte jeg tre af skolen lærere livligt diskutere, hvordan man laver det stærkest mulige password. Det gav et smil på læben. Før i tiden var IT-sikkerhed ikke noget som medarbejderne interesserede sig for, men efter vores forløb med CyberPilots awareness-træning er det pludseligt et varmt emne. De udveksler erfaringer med hinanden og der er en meget større forståelse og lydhørhed over for nye tiltag på området.

Det var rigtig fedt at høre Lars' feedback på forløbet fordi et af vores mål netop er at støtte en kulturændring i virksomhederne. Tanken er, at medarbejderne, når de løbende får nye lektioner, også bliver mindet om vigtigheden af deres egen rolle i organisationens IT-sikkerhed.

Rasmus Hangaard Vinge
CEO
CyberPilot

Lars Juul
IT-chef
EUC Lillebælt

Vores samarbejde med CyberPilot var helt fra starten præget af en god personlig kontakt og de havde en tydelig pragmatisk tilgang til vores behov. Der kommer jo hele tiden flere krav til medarbejdernes viden omkring IT-sikkerhed, og når jeg har travlt med den daglige drift er det bare lettere at trække på den viden og de erfaringer som CyberPilot tilbyder.