Hacking på sociale medier

Se videoen fra kurset, hvor Ralf bliver mistænkelig, da han er usikker på, om den besked han modtager fra en kollega, rent faktisk er fra hans kollega.

Se hele kurset inkl. quiz på vores e-læringsplatform ved at logge ind her. Har du ikke en bruger kan du trykke på prøv gratis og få adgang.

Kort om kurset

Læringsmål

- Hvordan hackere angriber os på sociale medier
- Hvad du skal være opmærksom på for at opdage et angreb
- Hvordan du bedst beskytter dine konti på sociale medier

Om kurset

“Hacking på sociale medier” handler om risikoen for at blive ramt af cyberangreb, når man bruger et socialt medie. Risikoen er høj på sociale medier, da man ofte har paraderne nede, når en besked kommer fra en ven eller bekendt. Problemet er, at beskeden ikke nødvendigvis er fra ens ven, hvis denne ven er blevet ramt af et cyberangreb.

Er du interesseret i mere IT-sikkerhedsviden? Besøg vores blog og få inspiration til vigtige emner for alle organisationer. Læs f.eks.:

E-læring vs. traditionel læring i awareness-træning

Verden bliver mere og mere digital. Det betyder også, at vores tilgang til læring er blevet mere digital. Mange virksomheder benytter sig af såkaldt e-læring. Men hvad er fordele og ulemper ved e-læring? Læs, hvordan I kan bruge undervisning effektivt i din virksomhed med forskellige læringsmetoder.

E-learning vs traditionel læring i bevidsthedsuddannelse

Andet materiale

Vi har lavet 3 plakater om hacking på sociale medier.

Plakaterne er fyldt med gode huskeregler til dine kollegaer.

Du kan downloade plakaterne og hænge dem op på væggene i din organisation.

plakat sociale medier

Du vil måske også kunne lide...

Persondata

Persondata er blevet en stor del af alles dagligdag. Det er derfor vigtigt, at ens medarbejdere ved, hvad persondata er og forskellen mellem almindelig og følsomme personoplysninger. Dette kursus skal ses som en introduktion til emnet.

Hjemmearbejde

Hjemmearbejde er blevet en stor del af mange organisationers dagligdag. Det skaber dog nogle IT-sikkerhedsmæssige udfordringer, som medarbejdere skal være opmærksom på, når de sidder i deres joggingbukser og arbejder.

Phishing

Phishing er den største digitale trussel. Derfor er det vigtigt, at ens medarbejdere er opmærksom på, hvad phishing er, og hvordan man kan genkende et phishingangreb. Phishing-kurset forklarer netop dette med relevante eksempler.