Hjemmearbejde

Se vores video fra kurset om at arbejde hjemmefra. I videoen står Tove i forskellige situationer, som man potentielt underprioriterer i sit “sikre” hjem.

Se hele kurset inkl. quiz på vores e-læringsplatform ved at logge ind her. Har du ikke en bruger kan du trykke på prøv gratis og få adgang.

Kort om kurset

Læringsmål

- Hvilke risici som er forbundet med hjemmearbejde ift. IT-sikkerhed og databeskyttelse
- Hvad du skal være opmærksom på for at undgå de mest almindelige fejl og forglemmelser

Om kurset

Vores kursus, “Hjemmearbejde” berører, hvad du skal være opmærksom på, når du arbejder derhjemme. Mange er tilbøjelige til at glemme deres gode IT-sikkerhedsvaner, når de sidder hjemme i sofaen. De lader de gode vaner blive på kontoret. Men hvis man udskyder f.eks. opdateringer øger man risikoen for sikkerhedsbrud.

Er du interesseret i mere IT-sikkerhedsviden? Besøg vores blog og få inspiration til vigtige emner for alle organisationer. Læs f.eks.:

Få god IT-sikkerhedsvaner - Også derhjemme!

Da statsministeren lukkede landet ned og sendte alle hjem, så var der mange, der fik travlt med at finde ud af, hvordan man sørger for god IT-sikkerhed og databeskyttelse, når man arbejder hjemme. Det er som sådan ikke fordi hjemmearbejde er en ny ting. Mange af os har hele tiden haft mulighed for at tage en dag eller to på hjemmekontoret om måneden. 

It-sikkerhedsvaner

Andet materiale

Hør vores podcast-episode om, hvad dine medarbejdere skal være opmærksomme på, når de arbejder hjemmefra.

I episoden vender Rasmus og Fredrik mange af de samme ting, som kurset berører.

It-sikkerhed med cyberpilot logo

Du vil måske også kunne lide...

Persondata

Persondata er blevet en stor del af alles dagligdag. Det er derfor vigtigt, at ens medarbejdere ved, hvad persondata er og forskellen mellem almindelig og følsomme personoplysninger. Dette kursus skal ses som en introduktion til emnet.

Videomøder

Grundet COVID-19 er mange blevet vant til at arbejde hjemmefra. Det betyder også, at vi er begyndt at holde videomøder. Det kan dog resultere i sikkerhedsbrud, hvis vi ikke har styr på, hvilken data vi deler gennem vores skærme.

Phishing

Phishing er den største digitale trussel. Derfor er det vigtigt, at ens medarbejdere er opmærksom på, hvad phishing er, og hvordan man kan genkende et phishingangreb. Phishing-kurset forklarer netop dette med relevante eksempler.