Det siger vores kunder om os

“CyberPilots præstationer er hurtige gennemgange af forskellige IT-sikkerhedstemaer, som mange af vores lærere og sekretærer har værer glade for. Nogle lærer noget nyt, nogle får opfrisket noget – og alle kan gøre det i eget tempo og på et vilkårligt tidspunkt. Da GDPR kræver et IT-sikkerhedskursus for alle medarbejderne, så har dette været en stor hjælp. Og specielt da jeg kunne få en ordning, som passede helt ind i min sikkerhedsstrategi for de ansatte. Jeg kunne gennemse hele kursuskataloget og kunne selv udrulle de kurser, som jeg syntes, var relevante. Meget fleksibilitet – godt til så omfattende et område”

KU_B

Bente
Favrskov Gymnasium

KU_S

Steen
ADP A/S

“Har allerede anbefalet det til rigtig mange kolleger i branchen”

“Vi oplever at brugerne i dag deler mange flere informationer om hvordan de har afsløret og afvist phishingmails, med henvisning til de ”huskelister” som præsenteres i lektionerne. Lektionerne lever 100 % op til det vi forventer af træningen.”

KU_J

Jakob
Dansk Mode & Textil

KU_J

Jørn
Aarhus Business College

“Jeg er meget glad for hele konceptet med nogle små øvelser, som skal øge medarbejdernes bevidsthed om sikkerhed. Det er ikke noget stort og besværligt, som man skal i gang med, men man kan dosere det lidt efter lidt, så det ikke går i glemmebogen igen.”

“Jeg synes, at jeres produkt er meget informativt og pædagogisk. Man får en god solid viden om sikkerhed, som gør (i hvert fald) os meget klogere.”

KU_A

Anette
Danske HF & VUC

KU_N

Nicki
Dropet Brokers

“Stor fan af CyberPilot, 100% support altid”

“Vi benytter CyberPilot som ekstern sparringspartner vedr. IT-sikkerhed, sårbarhedscanninger og awareness-træning og får altid konstruktiv og kvalificeret hjælp.”

KU_L

Lotte
Uniconta

KU_T

Tina Britting
EUC Sjælland

“I rammer et vigtigt område- nemlig awarenes træning af ALLE”