Persondata

Se videoen fra kurset, hvor Martine uheldigvis mister persondata om sine kollegaer.

Se hele kurset inkl. quiz på vores e-læringsplatform ved at logge ind her. Har du ikke en bruger kan du trykke på prøv gratis og få adgang.

Kort om kurset

Læringsmål

- Hvad persondata er
- Hvad persondataforordningen er og betyder for dig

Om kurset

Kurset “Persondata” handler om, hvad persondata er, og hvilken betydning persondataforordningen har for mange personer i deres daglige arbejdsliv. Kurset komme bl.a. omkring, hvad følsomme personoplysninger er, og hvorfor  man skal være ekstra opmærksom, når man håndterer disse.

Er du interesseret i mere IT-sikkerhedsviden? Besøg vores blog og få inspiration til vigtige emner for alle organisationer. Læs f.eks.:

Kend dine persondata

Siden persondataforordningens indførelse i maj har persondata været et populært buzzword. Jeres medarbejdere ved derfor nok godt, hvor vigtigt det er at håndtere persondata sikkert, men måske ikke hvordan man egentligt gør det? I denne blogpost vil vi uddybe, hvad persondata er for noget, hvilke typer der er og hvordan man håndterer situationer, hvor typerne blandes.  

persondataMennesker

Andet materiale

Vi har lavet 2 plakater om persondata.

Plakaterne er fyldt med gode huskeregler for dine kollegaer.

Du kan downloade plakaterne og hænge dem op på væggene i din organisation.

persondata

Du vil måske også kunne lide...

Videomøder

Grundet COVID-19 er mange blevet vant til at arbejde hjemmefra. Det betyder også, at vi er begyndt at holde videomøder. Det kan dog resultere i sikkerhedsbrud, hvis vi ikke har styr på, hvilken data vi deler gennem vores skærme.

Hjemmearbejde

Hjemmearbejde er blevet en stor del af mange organisationers dagligdag. Det skaber dog nogle IT-sikkerhedsmæssige udfordringer, som medarbejdere skal være opmærksom på, når de sidder i deres joggingbukser og arbejder.

Phishing

Phishing er den største digitale trussel. Derfor er det vigtigt, at ens medarbejdere er opmærksom på, hvad phishing er, og hvordan man kan genkende et phishingangreb. Phishing-kurset forklarer netop dette med relevante eksempler.