Phishing

Se videoen fra kurset, hvor Nina er så ivrig efter at se Game of Thrones, at hun bliver snydt af en phishing-mail.

Se hele kurset inkl. quiz på vores e-læringsplatform ved at logge ind her. Har du ikke en bruger kan du trykke på prøv gratis og få adgang.

Kort om kurset

Læringsmål

- Hvad phishing er, og hvordan det rammer os
- Hvordan du kan genkende phishing-angreb og undvige dem

Om kurset

Kurset “Phishing” forklarer, hvad phishing er, og hvordan alle personer og organisationer kan blive ramt af phishing. Derudover kommer kurset med gode tips til, hvordan man kan genkende phishing-angreb, bl.a. ved at kigge på sprog, afsender og intention. Med disse tips bliver dine medarbejdere bedre rustet til at undgå phishing-angreb.

Er du interesseret i mere IT-sikkerhedsviden? Besøg vores blog og få inspiration til vigtige emner for alle organisationer. Læs f.eks.:

Hvad er phishing? Den største digitale trussel

Phishing er blevet vurderet til at være den største aktuelle IT-sikkerhedsrelaterede trussel for virksomheder. Ved at læse denne blogpost vil du kunne besvare følgende spørgsmål: Hvad er phishing? Hvordan har phishing udviklet sig? Hvordan kan I undgå at jeres medarbejdere falder i fælden?

Phishing illustration. En fisk omgivet af kroge.

Andet materiale

Vi har lavet en plakat om phishing.

Plakaten illustrerer, hvorfor det er vigtigt at være mistænksom, når det kommer til e-mails.

Du kan downloade plakaten og hænge den op på væggene i din organisation.

Plakat

Du vil måske også kunne lide...

Persondata

Persondata er blevet en stor del af alles dagligdag. Det er derfor vigtigt, at ens medarbejdere ved, hvad persondata er og forskellen mellem almindelig og følsomme personoplysninger. Dette kursus skal ses som en introduktion til emnet.

Hjemmearbejde

Hjemmearbejde er blevet en stor del af mange organisationers dagligdag. Det skaber dog nogle IT-sikkerhedsmæssige udfordringer, som medarbejdere skal være opmærksom på, når de sidder i deres joggingbukser og arbejder.

Videomøder

Grundet COVID-19 er mange blevet vant til at arbejde hjemmefra. Det betyder også, at vi er begyndt at holde videomøder. Det kan dog resultere i sikkerhedsbrud, hvis vi ikke har styr på, hvilken data vi deler gennem vores skærme.