IT-sikkerhed med CyberPilot

Velkommen til “IT-sikkerhed med CyberPilot”. Podcasten omhandler udfordringer indenfor IT-sikkerhed og GDPR, som små og mellemstore virksomheder står over for i deres dagligdag. Vi vil diskutere udfordringer og komme med løsningsforslag her til. Målet er, at du kan bruge forslagene til at skabe en god sikkerhedskultur i din organisation.

RHV & FN

Alle episoder

Månedens mest populære afsnit

Om afsnittet

"Stine modtog mystisk mail: Sådan forsøgte IT-kriminel at phishe CyberPilot"

Frederik har smidt Rasmus ud af studiet. Istedet har han inviteret vores customer succes manager, Stine, ind i cockpittet som co-pilot i denne uges episode af “IT-sikkerhed med CyberPilot”.

Men hvorfor nu det?

Det skyldes, at Stine for et par uger siden modtog en mystisk mail. Hun lurede dog hurtigt, at der måske var tale om en phishing-mail i et forsøg på CEO-fraud. Hun besluttede sig for at svare svindleren for at lære mere om, hvordan IT-kriminelle agerer, men selvfølgelig også fordi, at den IT-kriminelle ikke skulle have det for let med sit arbejde.

Tag hørebøfferne på og hør hele historien.

Ressourcer

Til nogle episoder er der show notes og gratis materialer, der kan hentes.
Disse materialer kan hentes her:

Episode 27 & 28

Episode 13

Episode 12

I episoden snakker Rasmus og Fredrik om IT-sikkerhedspolitikken som et værktøj. Du kan her downloade vores skabelon til en IT-sikkerhedspolitik herunder.

Vil du have besked når der kommer et nyt afsnit?