IT-sikkerhed i det private

Her kan du vælge imellem fire kurser, som hjælper dig til at øge IT-sikkerheden for dig og din familie. 

Tag gerne kurset sammen med resten af familien, så I kan lære sammen. Hvor og af hvem lærer ellers dine børn om god IT-sikkerhed. 

Udfyld formularen nedenfor og du vil modtage en mail, når kurset er tilgængeligt for dig. Husk at det er fuldstændig frivilligt og uden omkostning. 

I formularen kan du vælge imellem følgende kurser:

1. Svindel på internettet

Svindel

Hvert år modtager politiiet over 12.000 sager om svindel over nettet. I dette kursus gennemgår vi de forholdsregler, som du bør kende for at undgå at blive svindel når du som privatperson handler på nettet.

2. Arbejde vs. Privat

Arbejde vs. Privat

Det er vigtigt at man adskiller brugen af sine konti, password og enheder imellem arbejde og privat. Det kan give store udfordringer ift. it-sikkerheden, hvis ikke man gør det. Lær hvordan du bedst muligt opnår dette og øger din private it-sikkerhed.

3. Ransomware - Digital gidseltagning

Ransomware

Ransomware kan også ramme dig som privatperson. Hvad ville du gøre hvis alle dine private billeder og filer pludselig blev krypteret af it-kriminelle. Undgå at du eller din familie bliver ramt af ransomware-angreb.

4. Sikkerhed på mobiltelefon

Mobil illustration

Hele familien har i dag smartphones. Men hvad skal man gøre for at sikre it-sikkerheden på disse enheder? Det er jo reelt små computere. Og antallet af angreb mod smartphones er stærkt stigende. Lær hvordan du sikrer jeres smartphones hjemme hos dig.

Skriv endelig til os på info@cyberpilot.dk hvis du har nogle spørgsmål.