Skabelon: Risikovurderinger

Excel img

Vil du høre mere om risikovurderinger?

Både ISO27001 og persondataforordningen lægger op til at gøre brug af  risikovurderinger. Men hvad er risikovurderinger egentlig? hvad indebærer det  at lave risikovurderinger? Hvorfor er risikovurderinger effektive? Og er der forskel på risikovurderinger, når man snakker IT-sikkerhed versus persondatahåndtering? Alt dette og meget mere kommer Rasmus og Fredrik ind på i et af vores podcast episoder af “IT-sikkerhed med CyberPilot”

Så slå ørene ud og hør, hvordan du kan gøre brug af risikovurderinger i din organisation, så I får en bedre IT-sikkerhedskultur.

Vi har faktisk også et afsnit, hvor vi netop bruger en risikobaseret tilgang til at vurdere, hvor stor en risiko der er i at arbejde hjemmefra. Så lyt med og hør et helt konkret eksempel på, hvordan man kan bruge risikovurderinger.

Få IT-sikkerhedsråd og nyheder direkte i din indbakke

Er du nysgerrig på, hvad der rører sig indenfor IT-sikkerhed, eller søger du tips og tricks til, hvordan du kan optimere IT-sikkerhedskulturen i din organisation, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Her modtager du løbende inspiration, værktøjer og historier om god IT-sikkerhed – direkte i din indbakke. Vi sender ca. én gang om måneden.