CYBERPILOT SÅRBARHEDSSCANNING

Sammen håndterer vi sårbarhederne..

Med vores sårbarhedsscanning, foretager vi scanningen for dig og udarbejder en rapport med konkrete forslag og anbefalinger til, hvad der skal til for at udbedre sårbarhederne.

Scanningshistorik

Vores sårbarhedsscanningsplatform

Hvor er der sårbarheder, som kan udnyttes?

Vores sårbarhedsscanninger tager udgangspunkt i samme metode og værktøjer, som en ondsindet aktør vil benytte i rekognoscering af et nyt mål, altså; hvor er der sårbarheder, som kan udnyttes?

Det behøver ikke være så kompliceret..

Efter vi har foretaget scanningen, udarbejder vi en kort rapport gennem platformen, hvor du præsenteres for det totale antal af identificerede sårbarheder, fordelt over samtlige scanninger.

Scanningshistorik

Få et overblik over det totale antal af identificerede sårbarheder, fordelt over samtlige scanninger.

Oversigt over sårbarheder

Få et overblik over sårbarhederne pr. host. Her inddeler vi også sårbarhederne i kritikalitet, hvor vi også angiver hvorvidt der er tale om nye sårbarheder.

Tickets

Vi redegør for sårbarhederne, hvor vi også gør opmærksom på, hvilke hosts, der er berørt. Desuden udarbejder vi konkrete forslag og anbefalinger til håndteringen af udvalgte sårbarheder.

Sammen håndterer vi sårbarhederne..

Vi står til rådighed til at supportere jer med yderligere information, råd og vejledning, hvis der er spørgsmål til scanningsresultaterne.

Vil du se et eksempel på en sårbarhedsscanningsrapport?

Sårbarhedsscanning-forside

Er du nysgerrig efter at se, hvordan en sårbarhedsscanningsrapport ser ud? Så hent et gratis eksemplar nedenfor

Kom sårbarhederne til livs

Book en gratis scanning og få fuldt overblik

Få IT-sikkerhedsråd og nyheder - direkte i din indbakke

Gør som 2000+ andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her modtager du løbende inspiration, værktøjer og historier om god IT-sikkerhed – direkte i din indbakke. Vi sender ca. én gang om måneden.