Videomøder

Se videoen fra kurset, hvor Lotte ved et uheld kommer til at dele nogle fortrolige oplysninger i et videomøde.

Se hele kurset inkl. quiz på vores e-læringsplatform ved at logge ind her. Har du ikke en bruger kan du trykke på prøv gratis og få adgang.

Kort om kurset

Læringsmål

- Hvordan sikkerhedsbrud kan opstå i videomøder
- Hvad man skal være opmærksom på for at undgå sikkerhedsbrud

Om kurset

Kurset “Videomøder” handler om risikoen for, at man forårsager et datalæk, når man deler sin skærm under et videomøde. Det kan ske, hvis man ikke får lukket unødvendige applikationer, filer og vinduer, som indeholder fortrolige oplysninger eller persondata inden mødet.

Er du interesseret i mere IT-sikkerhedsviden? Besøg vores blog og få inspiration til vigtige emner for alle organisationer. Læs f.eks.:

Sikker surfing

Surfing på internettet er ligesom at være turist i et fremmed land. Du suser ind og ud af hjemmesider, som var det butikker, hvor du ikke aner, hvem der står bag. Det kan sagtens være en ærlig og hjælpsom sjæl, men kan også sagtens være kriminelle, som vil have dig til at begå fejl. Læs, hvad dine medarbejdere skal være vide, når de surfer.

maskot

Andet materiale

Vi har lavet 3 plakater om emnet videomøder.

Plakaterne er fyldt med gode huskeregler for dine kollegaer.

Du kan downloade plakaterne og hænge dem op på væggene i din organisation.

plakater

Du vil måske også kunne lide...

Persondata

Persondata er blevet en stor del af alles dagligdag. Det er derfor vigtigt, at ens medarbejdere ved, hvad persondata er og forskellen mellem almindelig og følsomme personoplysninger. Dette kursus skal ses som en introduktion til emnet.

Hjemmearbejde

Hjemmearbejde er blevet en stor del af mange organisationers dagligdag. Det skaber dog nogle IT-sikkerhedsmæssige udfordringer, som medarbejdere skal være opmærksom på, når de sidder i deres joggingbukser og arbejder.

Phishing

Phishing er den største digitale trussel. Derfor er det vigtigt, at ens medarbejdere er opmærksom på, hvad phishing er, og hvordan man kan genkende et phishingangreb. Phishing-kurset forklarer netop dette med relevante eksempler.